grenzeloos ambachtelijk

Sinds januari 2017 heb ik mij aangesloten bij “Grenzeloos Ambachtelijk”. Dit is een samenwerkingsverband tussen ateliers, kleinschalige bedrijven en tuinen in en rondom Steenwijk. Op afspraak ben ik open voor belangstellenden. U kunt een afspraak met mij maken via het contactformulier. Er is een gedrukte brochure met alle leden, die bij mij verkrijgbaar is. Meer informatie over de deelnemers vindt u op  www.grenzeloosambachtelijk.nl.

Elk jaar organiseren we in juni een open dag, waarbij alle ateliers tegelijk geopend zijn en vrij te bezoeken zijn. Daarnaast is het werk twee keer per jaar te bewonderen op een zelf georganiseerde Ambachtsmarkt. In april wordt die in de tuin gehouden van de Horstgalerie/Harmoniummuseum aan de Horstweg 2 te Paasloo. In november is de markt binnen op de unieke locatie van het Kerkje in Blesdijke aan de Markeweg 89 te Blesdijke.

Helaas hebben we deze activiteiten dit jaar door het Coronavirus moeten annuleren. Zodra één van de activiteiten weer door kan gaan zal dat hier vermeld worden. Actuele informatie is ook te vinden op de facebook-pagina van Grenzeloos Ambachtelijk.